Шановні учні, домашні завдання з предметів які я у вас викладаю для самостійного опрацювання та виконання на час карантину. Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Дані завдання на час з 12.03-20.03
Гр. № 14 Викладач Сапун В.О.
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування
підприємств громадського харчування.
Опрацювати ст. 249-253 *Замалювати схему будови механізму ФЕ-20М
Підготувати реферат на тему «Кип'ятильники
безперервної дії, їх призначення, будова.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 24 Викладач Сапун В.О.
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування
підприємств громадського харчування.
Опрацювати
ст. 195-206 *Замалювати схему будови мікрохвильова піч «Samsung»
Підготувати
доповідь на тему «Сучасне холодильне устаткування»
Предмет « Організація
виробництва та обслуговування»
Підручник: С.Л. Костючик, Н.І.
Мельник Організація підприємств та обслуговування
Опрацювати ст. 44-48
Підготувати реферат на тему «Загальні правила підбору посуду та подачі гарячих закусок.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 44 Викладач Сапун В.О.
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Виконати :Лабораторно-практична робота №2: правила
встановлення чекової та друкуючої стрічки. Вивчення клавіатури та порядку
оформлення службових чеків.
Підготувати
доповідь на тему «Спеціалізовані та універсальні машини для санітарної обробки столового
посуду»
Предмет « Організація
виробництва та обслуговування»
Підручник: В.В. Архіпов
Організація ресторанного
господарства
Опрацювати ст. 151-158
Підготувати реферат на тему «Види банкетів і прийомів, їх специфіка.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 4/2 Викладач Сапун В.О.
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету
«Устаткування підприємств харчування». професія «Кухар» ІV та V разряду.
Опрацювати ст.34-35
Виконати : *Замалювати схему будови блендера КF 1600ЕР та
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 15 Викладач
Сапун В.О.
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Підручник: Л. В. Пешук
Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст. 225-228
Підготувати доповідь на
тему «Засоби для догляду за волоссям після фарбування»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 11 Викладач Сапун В.О.
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Підручник: Л. В. Пешук
Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст.222-225
Підготувати доповідь на
тему « Використання сучасних
засобів для хімічної завивки волосся.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 22 Викладач Сапун В.О.
Предмет Технології
Підручник: Усі уроки
технології. 10 клас. Рівень стандарту/ За ред. О. М. Коберника;
Опрацювати ст.72-90
Виконати: замолювати кольорове коло з трьох
основних кольорів
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 35 Викладач Сапун В.О.
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Підручник: Л. В. Пешук
Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст.205-210
Підготувати доповідь на
тему «Засоби для
корекції шкіри обличчя.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 35 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 20.03.2020-03.04.2020
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Підручник: Л. В. Пешук Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст.256-288
Завдання: Відповісти на запитання для самоперевірки ст.289
Підготувати доповідь на тему «Засоби для корекції губ»
Підготувати доповідь на тему «Фірми-виробники професійної декоративної косметики »
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Гр. № 15 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 20.03.2020-03.04.2020
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Підручник: Л. В. Пешук Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст.228-233
Завдання: Відповісти на запитання для самоперевірки ст.234
Виконати тестові завдання
Підготувати доповідь на тему «Хімічні барвники для волосся, їх дія на волосся, асортимент»
Підготувати доповідь на тему «Норма витрат матеріалів для хімічної завивки»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 22
Опрацювати ст. 206-218
Опрацювати ст. 275-279
Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету «Устаткування підприємств харчування». професія «Кухар» ІV та V разряду.
Виконати :Лабораторно-практична робота №3 : вивчення будови, підготовки до роботи жаровень, грилів, шашличних і НВЧ-печей. Набуття експлуатаційних навичок.
Виконати завдання та відповісти на запитання :Робота з електричними грилями
Виконати тестові завдання «Загальні відомості про теплове устаткування»
Підготувати доповідь на тему «Характеристика способів охолодження: льодяного, льодяно-соляного, охолодження за допомогою сухого льоду»
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
Опрацювати ст. 50-59
Опрацювати ст. 120-128
Виконати : Практична робота № 1 Складання меню для різних закладів
ресторанного господарства.
Виконати : Контрольна робота тема «Значення правильного та чіткого оформлення меню»
Підготувати реферат на тему «Загальні правила підбору посуду та подачі перших та других страв.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Предмет Технології
Дані завдання на час з 20.03-03.04
Підручник: Усі уроки технології. 10 клас. Рівень стандарту/ За ред. О. М. Коберника;
Опрацювати ст.28 -72
Завдання 2. Розробка реферату з теми проекту.
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані
завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr
Гр. № 15 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 03.04.2020 – 13.04.2020
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Підручник: Л. В. Пешук Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст.347 -368
Опрацювати ст.256- 288
Завдання: Відповісти на запитання для самоперевірки ст.289
Підготувати доповідь на тему «Асортимент засобів для укладання волосся, завивки та збереження зачіски .»
Предмет УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Дані завдання на час з 03.04.2020-13.04.2020
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування підприємств громадського харчування.
Опрацювати ст. 275-311
Відповісти на контрольні запитання до розділу 12 : ст. 312
Виконати : тестові завдання з теми «Холодильне устаткування»
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Дані завдання на час з 03.04.2020-13.04.2020
Підручник: В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
Опрацювати ст. 50-58
Відповісти на контрольні питання:ст.59
Виконати : тестові завдання з теми «Значення правильного та чіткого оформлення меню»
Підготувати реферат на тему «Організація роботи буфетів, магазинів кулінарії, домових кухонь, фабрик-заготівелень, фабрик-кухонь тощо.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 03.04.2020-13.04.2020
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
Опрацювати ст. 32-48
Відповісти на контрольні питання:ст.49
Підготувати реферат на тему «Організацію виробництва кондитерської продукції; фактори, що впливають на якість кулінарної продукції.»
Предмет УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Виконати : Контрольні тести з теми «Механічне обладнання кондитерських цехів» та контрольну роботу «Загальні відомості про машини та механізми»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Виконати завдання:
Адреса підручників в електронному
вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку : vsapun@ukr.net
Гр. № 22
Предмет Технології
Дані завдання на час з 07.04.2020 – 24.04.2020
Підручник: Усі уроки технології. 10 клас. Рівень стандарту/ За ред. О. М. Коберника;
Опрацювати ст.122- 130
Виконати завдання: 1. Користуючись підручниками, повторити:
• основні вимоги до створення інформаційно-рекламного проспекту,
• ураховуючи ці вимоги, запропонуйте власний варіант реклами обраного об’єкта.
2. Використовуючи результати естетичного аналізу виробу, розробіть товарний (фірмовий) знак або упаковку, розробіть інформаційно-рекламний проспект виробу у вигляді буклету або в іншій цікавій формі.
При цьому необхідно враховувати наступні фактори:
а) основні характеристики виробу (вага, габаритні розміри, специфічні характеристики);
б) можливості використання;
в) економічні показники (ціна, вартість обслуговування, гарантії в роботі, переваги перед існуючими аналогами);
г) урахування людського фактору (безпека, зручність обслуговування і ремонту, відсутність негативного впливу на людину);
д) зовнішній вигляд (фотографія чи малюнок);
е) форма подачі відомостей (текст 1–2 сторінки);
ж) композиційне рішення проспекту (показують у вигляді макета проспекту);
к) ілюстрації (малюнки, фотографії, символи, товарний знак тощо);
л) грамотність та літературність (стандартна термінологія, логічність, простота);
м) оригінальність (творчо і дотепно подані аргументи).
4. Виконайте інформаційно-рекламний проспект у кольорі. 1. Ознайомтеся з організацією та послідовністю проведення захисту художньо-конструкторських розробок.
5. Підготуйтеся до демонстрації власних художньо-конструкторських розробок.
6. Зробіть коротку доповідь про зміст власного дизайн-проекту в наступній послідовності:
а) зміст технічного завдання;
б) художньо-конструкторський аналіз виробу;
в) варіанти ескізного проекту виробу;
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Дані завдання на час з 13.04.2020-21.04.2020
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Опрацювати:
Підручник: В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
Опрацювати ст. 268- 316
Відповісти на контрольні питання:ст.317
Навчально-методичний посібник «Застосування механічного та теплового обладнання у кондитерських цехах підприємств харчування» ст. 6 – 11 та ст.37-49
Підготувати реферат на тему «Методи контролю та управління якістю продукції ресторанного господарства»
Виконати : Контрольні тести з теми «Організація роботи кондитерського цеху»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
ДАНІ ЗАВДАННЯ НА ЧАС З 15.04.2020-23.04.2020
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Завдання: Відповісти на тестові завдання для самоперевірки!
Підготувати доповідь на тему «Сучасні методи знезараження інструменту в перукарнях»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Виконати завдання:
Гр. № 4/1 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 18.03-03.04
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування
підприємств громадського харчування.
Опрацювати
ст. 102 -108 *Замалювати схему будови збивальна
машина МВ-35М
Виконати : Лабораторно-практична робота № 1«Вивчення будови, принципу роботи
машин і механізмів для збивання продуктів; набуття експлуатаційних навичок з
дотриманням технічних вимог безпеки праці»
Контрольна робота тема " Машини для
збиванн продуктів"
Підготувати доповідь на
тему «Сучасна електронна ваговимірювальна техніка»
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: С.Л. Костючик, Н.І.
Мельник Організація підприємств та обслуговування
Опрацювати ст. 30 - 44
Підготувати реферат на тему «Організація
роботи ресторанів, кафе, буфетів, барів »
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 14 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 20.03.2020 -03.04.2020
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування
підприємств громадського харчування.
Опрацювати ст. 252-273 *Замалювати схему будови механізму ВЕ-210
Виконати
: Лабораторно-практична робота № 10«Вивчення будови, підготовки до роботи кип'ятильників
безперервної дії, мармітів, водонагрівників.»
Підготувати реферат на тему «Марміти електричні для відпуску перших та
других страв, їх призначення, будова, правила
експлуатації та технічні вимоги безпеки праці»
Контрольна робота тема " Загальні
відомості про теплове устаткування "
Контрольна робота тема " Електричні плити "
Контрольна робота тема " Шафи жарочні. Електрокип’ятильник "
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: С.Л. Костючик, Н.І.
Мельник Організація підприємств та обслуговування
Опрацювати ст. 63-68
Підготувати реферат на тему «Організація роботи роздавальні, її інвентар та
обладнання »
Контрольна робота тема
"«Посуд, столові прибори та
столова білизна для закладів ресторанного господарства»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 11 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 20.03.2020-03.04 .2020
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Підручник: Л. В. Пешук Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст.149-155
Опрацювати ст.222-233
Завдання: Відповісти на запитання для самоперевірки ст.234
Підготувати доповідь на тему «Сучасні засоби для догляду за волоссям після фарбування»
Підготувати доповідь на тему «Норми витрат матеріалів для виконання зачісок »
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Підручник: Л. В. Пешук Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст.149-155
Опрацювати ст.222-233
Завдання: Відповісти на запитання для самоперевірки ст.234
Підготувати доповідь на тему «Сучасні засоби для догляду за волоссям після фарбування»
Підготувати доповідь на тему «Норми витрат матеріалів для виконання зачісок »
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 35 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 20.03.2020-03.04.2020
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Підручник: Л. В. Пешук Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст.256-288
Завдання: Відповісти на запитання для самоперевірки ст.289
Підготувати доповідь на тему «Засоби для корекції губ»
Підготувати доповідь на тему «Фірми-виробники професійної декоративної косметики »
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Гр. № 15 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 20.03.2020-03.04.2020
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Підручник: Л. В. Пешук Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст.228-233
Завдання: Відповісти на запитання для самоперевірки ст.234
Виконати тестові завдання
Підготувати доповідь на тему «Хімічні барвники для волосся, їх дія на волосся, асортимент»
Підготувати доповідь на тему «Норма витрат матеріалів для хімічної завивки»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 44 Викладач Сапун В.О.
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Дані
завдання на час з 20.03.2020-03.04.2020
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування
підприємств громадського харчування.
Опрацювати
ст. 202-218
Виконати :Лабораторно-практична робота №3 : вивчення будови, підготовки до
роботи, відпрацювання навичок раціональної та ефективної експлуатації різних
видів сучасного теплового устаткування.
Підготувати
доповідь на тему «Комбіновані НВЧ-шафи»
Підготувати
доповідь на тему «Сучасне
холодильне устаткування»
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: В.В. Архіпов
Організація ресторанного
господарства
Опрацювати ст. 144-195
Відповісти на контрольні питання:ст.197
Підготувати реферат на тему «Порядок підбору та розрахунку кількості посуду,
білизни. Сервіровка столу на різні види банкетів.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 4/2 Викладач Сапун В.О.
Дані
завдання на час з 20.03-03.04
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування
підприємств громадського харчування.
Опрацювати
ст. 45-46
Опрацювати
ст. 109-110
Опрацювати
ст. 205-206
Виконати : *Замалювати схему будови коктелейлезбивальний
механізм КЗ
Підготувати доповідь
на тему «Кавомолка «Саварія». Вивчення будови, принципу роботи. Правила
експлуатації.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 22
Предмет Технології
Дані
завдання на час з 20.03-03.04
Підручник: Усі уроки
технології. 10 клас. Рівень стандарту/ За ред. О. М. Коберника;
Опрацювати ст.28 -62
Виконати: розробка реферату з теми проекту
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну
скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 24Предмет УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯДані завдання на час з 20.03.2020-03.04.2020
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування підприємств громадського харчування.Опрацювати ст. 206-218
Опрацювати ст. 275-279
Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету «Устаткування підприємств харчування». професія «Кухар» ІV та V разряду.
Виконати :Лабораторно-практична робота №3 : вивчення будови, підготовки до роботи жаровень, грилів, шашличних і НВЧ-печей. Набуття експлуатаційних навичок.
Виконати завдання та відповісти на запитання :Робота з електричними грилями
Виконати тестові завдання «Загальні відомості про теплове устаткування»
Підготувати доповідь на тему «Характеристика способів охолодження: льодяного, льодяно-соляного, охолодження за допомогою сухого льоду»
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
Опрацювати ст. 50-59
Опрацювати ст. 120-128
Виконати : Практична робота № 1 Складання меню для різних закладів
ресторанного господарства.
Виконати : Контрольна робота тема «Значення правильного та чіткого оформлення меню»
Підготувати реферат на тему «Загальні правила підбору посуду та подачі перших та других страв.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 24
Предмет Технології
Дані завдання на час з 20.03-03.04
Підручник: Усі уроки технології. 10 клас. Рівень стандарту/ За ред. О. М. Коберника;
Опрацювати ст.28 -72
Виконати:
Завдання 1. Поміркуйте
над образом майбутнього проекту. Використовуючи клаузуру, покажіть можливий
образ вашого виробу з докладною прорисовкою всіх конструктивних елементів та
основних ідей проекту.
Складіть ескіз майбутнього
виробу.
Завдання 2. Розробка реферату з теми проекту.
1. Використовуючи мережу Інтернет або систематичні каталоги
бібліотеки, знайдіть початкові джерела, на основі яких можна компонувати
реферат: інтернет-ресурси, довідники, книги та інші публікації з теми
дослідження.
2. Підготуйте комп’ютер до збирання та обробки даних (створіть на
Робочому столі відповідні документи).
3. Здійсніть збір необхідної інформації в Інтернеті, використовуючи
ключові слова проекту.
4. Проведіть аналіз та компоновку зібраних матеріалів.
5. Проведіть остаточне редагування тексту творчого реферату з теми
проекту.
6. На основі змісту реферату напишіть вступ та висновки.
7. Складіть списки використаних
джерел, здійсніть оформлення реферату.
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Гр. № 4/1
Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з
03.04.2020 -10.04.2020
Предмет
УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Опрацювати : Лекція « Ваговимірювальне обладнання»
Виконати : Контрольна робота тема: «Ваговимірювальне устаткування»
Підготувати
доповідь на тему «Машини для нарізання гастрономічних
продуктів»
Предмет
« Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: С.Л. Костючик, Н.І. Мельник
Організація підприємств та обслуговування
Опрацювати ст.
15-18
Підготувати реферат на тему «Значення правильного та чіткого оформлення меню»
Адреса підручників
в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Гр. № 15 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 03.04.2020 – 13.04.2020
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Підручник: Л. В. Пешук Технологія парфумерно-косметичних продуктів
Опрацювати ст.347 -368
Опрацювати ст.256- 288
Завдання: Відповісти на запитання для самоперевірки ст.289
Підготувати доповідь на тему «Асортимент засобів для укладання волосся, завивки та збереження зачіски .»
Відповісти на тестові завдання: « Укладання
волосся»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Викладач Сапун В.О.Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Дані завдання на час з 03.04.2020-13.04.2020
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування підприємств громадського харчування.
Опрацювати ст. 275-311
Відповісти на контрольні запитання до розділу 12 : ст. 312
Виконати : тестові завдання з теми «Холодильне устаткування»
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Дані завдання на час з 03.04.2020-13.04.2020
Підручник: В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
Опрацювати ст. 50-58
Відповісти на контрольні питання:ст.59
Виконати : тестові завдання з теми «Значення правильного та чіткого оформлення меню»
Підготувати реферат на тему «Організація роботи буфетів, магазинів кулінарії, домових кухонь, фабрик-заготівелень, фабрик-кухонь тощо.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 4/2
Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 03.04.2020-13.04.2020
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
Опрацювати ст. 32-48
Відповісти на контрольні питання:ст.49
Підготувати реферат на тему «Організацію виробництва кондитерської продукції; фактори, що впливають на якість кулінарної продукції.»
Предмет УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Виконати : Контрольні тести з теми «Механічне обладнання кондитерських цехів» та контрольну роботу «Загальні відомості про машини та механізми»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 24 Викладач Сапун В.О.
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Дані
завдання на час з 06.04.2020-24.04.2020
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування
підприємств громадського харчування.
Опрацювати
ст. 290-310
Виконати завдання та відповісти на запитання :ст.319 Прошу ! надсилати відповіді на запитання
на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Підготувати
доповідь на тему «Сучасні збірно-розбірні холодильні
камери, холодильні шафи»
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: В.В. Архіпов
Організація ресторанного господарства
Опрацювати ст. 101-140
Відповісти на запитання: ст143 Прошу ! надсилати відповіді на запитання
на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Виконати
: замалювати схему: «Порядок
сервірування столу наборами і посудом » ст..68;
«Попереднє сервірування столу для сніданку», «Сервіровка столу
для вечері» та «Сервіровка
столу для бізнес-ланчу» ст.90-93.
Підготувати реферат на тему «Форми обслуговування відвідувачів..»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 24 Предмет Технології
Дані завдання на час з 07.04.2020 – 24.04.2020
Підручник: Усі уроки технології. 10 клас. Рівень стандарту/ За ред. О. М. Коберника;
Опрацювати ст.131-142
Підручник: Усі уроки технології. 10 клас. Рівень стандарту/ За ред. О. М. Коберника;
Опрацювати ст.131-142
Виконати завдання:
1.
Відберіть проекти для проведення економічної оцінки.
2. Визначте вартість матеріалів.
3. Визначте вартість спожитої електроенергії.
4. Здійсніть розрахунок оплати праці,
визначте величину податку на заробітну плату.
5. Визначте амортизаційні відрахування та
обладнання під час виготовлення проекту.
6. Визначте загальну собівартість
виготовлення виробу, очікуваний прибуток, ціну, рентабельність.
7.
Підведіть підсумки проведеного аналізу.
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку : vsapun@ukr.net
Гр. № 22
Предмет Технології
Дані завдання на час з 07.04.2020 – 24.04.2020
Підручник: Усі уроки технології. 10 клас. Рівень стандарту/ За ред. О. М. Коберника;
Опрацювати ст.122- 130
Виконати завдання: 1. Користуючись підручниками, повторити:
• основні вимоги до створення інформаційно-рекламного проспекту,
• ураховуючи ці вимоги, запропонуйте власний варіант реклами обраного об’єкта.
2. Використовуючи результати естетичного аналізу виробу, розробіть товарний (фірмовий) знак або упаковку, розробіть інформаційно-рекламний проспект виробу у вигляді буклету або в іншій цікавій формі.
При цьому необхідно враховувати наступні фактори:
а) основні характеристики виробу (вага, габаритні розміри, специфічні характеристики);
б) можливості використання;
в) економічні показники (ціна, вартість обслуговування, гарантії в роботі, переваги перед існуючими аналогами);
г) урахування людського фактору (безпека, зручність обслуговування і ремонту, відсутність негативного впливу на людину);
д) зовнішній вигляд (фотографія чи малюнок);
е) форма подачі відомостей (текст 1–2 сторінки);
ж) композиційне рішення проспекту (показують у вигляді макета проспекту);
к) ілюстрації (малюнки, фотографії, символи, товарний знак тощо);
л) грамотність та літературність (стандартна термінологія, логічність, простота);
м) оригінальність (творчо і дотепно подані аргументи).
4. Виконайте інформаційно-рекламний проспект у кольорі. 1. Ознайомтеся з організацією та послідовністю проведення захисту художньо-конструкторських розробок.
5. Підготуйтеся до демонстрації власних художньо-конструкторських розробок.
6. Зробіть коротку доповідь про зміст власного дизайн-проекту в наступній послідовності:
а) зміст технічного завдання;
б) художньо-конструкторський аналіз виробу;
в) варіанти ескізного проекту виробу;
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 14 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 10.04.2020 -15.04.2020
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Учні перевірте
щоб в вашому зошиті з предмету «
УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ»
були всі 10 лабораторно – практичних
робіт з висновком.
Збірник лабораторно – практичних робіт додається.
Для засвоєння знань з предмету « УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ»
передивиться відео про
обладнання ПГХ.
Предмет «Організація виробництва та обслуговування»
Виконати: тестові завдання з премету
«Організація виробництва та обслуговування»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 4/2
Дані завдання на час з 13.04.2020-21.04.2020
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Опрацювати:
Підручник: В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
Опрацювати ст. 268- 316
Відповісти на контрольні питання:ст.317
Навчально-методичний посібник «Застосування механічного та теплового обладнання у кондитерських цехах підприємств харчування» ст. 6 – 11 та ст.37-49
Підготувати реферат на тему «Методи контролю та управління якістю продукції ресторанного господарства»
Виконати : Контрольні тести з теми «Організація роботи кондитерського цеху»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. №
44 Предмет « Організація виробництва та
обслуговування»
Дані завдання на час з 13.04.2020-21.04.2020
Підручник: В.В.
Архіпов Організація ресторанного
господарства
Опрацювати ст. 268-316 та ст.318-335
Відповісти на контрольні
питання:ст.317 та 337
Методичні вказівки до практичних
занять з дидактичним забезпеченням з
теми “Оперативне планування
виробництва на підприємствах ресторанного
господарства готельних, курортних
і туристських комплексів ” з дисципліни
«Ресторанний менеджмент» (для
студентів 5 курсу денної і 6 курсу заочної
форм навчання напряму підготовки 7.050201
«Менеджмент організацій»)
Опрацювати ст.4-11 та 16-19
Відповісти запитання для контролю
знань учнів ст.11
Усіна
А. І. Конспект лекцій з дисципліни „Технологія ресторанної справи” (для студентів
3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки «Туризм»)
Опрацювати ст.10-86
Відповісти :питання для самоконтролю.
Виконати : тести для самоконтролю та один з варіантів завдань меню.
Адреса підручників в
електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу !!! надсилати на
мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
ГР. № 15 ВИКЛАДАЧ САПУН В.О.
ДАНІ ЗАВДАННЯ НА ЧАС З 15.04.2020-23.04.2020
Предмет МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА
Завдання: Відповісти на тестові завдання для самоперевірки!
Підготувати доповідь на тему «Сучасні методи знезараження інструменту в перукарнях»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 4/1
Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з
27.04.2020 -28.04.2020
Предмет
УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Підручник:
Н.П. Саєнко Устаткування підприємств громадського харчування.
Опрацювати ст. 117 -126 *Замалювати схему будови механізму
МРГ-300А
Підготувати
доповідь на тему « Слайсер CF-7691»
Виконати : Лабораторно-практична робота № 2 «Вивчення будови, принципу роботи
машин і механізмів для нарізання хліба та гастрономічних продуктів»
Предмет
« Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: Архіпов
В. В., Русавська В.А. Організація
обслуговування в закладах ресторанного господарства
Опрацювати ст.
50-58
Відповісти на контрольні запитання : ст. 59
Адреса підручників
в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу
надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр.
№ 24 Предмет Технології
Дані завдання на час з 27.04.2020 – 04.05.2020
Підручник: Усі уроки технології. 10 клас. Рівень стандарту/ За ред. О. М. Коберника;
Опрацювати ст.143-152
Підручник: Усі уроки технології. 10 клас. Рівень стандарту/ За ред. О. М. Коберника;
Опрацювати ст.143-152
Виконати завдання:
1. Дослідження ринку (призначення,
функціональні можливості та сфера використання товару, основні характеристики
та това¬152 Усі уроки технології. 10 клас 153 Додаток
ри, що конкурують із дослідженим
товаром, і їх порівняльна характеристика).
2. Визначення місткості ринку (ринок
реалізації товару, кількість потенційних покупців товару, їх реальна купівельна
спроможність, варіанти зміни місткості ринку).
3. Визначення споживачів товару (зробити
сегментацію ринку за обраними параметрами, визначити цільовий ринок для товару
і базового підприємства).
4. Розробка маркетингової стратегії
(проаналізувати можливі альтернативи розвитку товару ринків, обрати найбільш
сприятливу маркетингову стратегію).
5. Формування каналів збуту (описати
можливості системи збуту товару, описати канал збуту, обґрунтувати вибір).
6. Розробка рекламної програми
(розробити рекламні звернення, обрати та обґрунтувати засоби реклами, розробити
бюджет ре
Адреса
підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку : vsapun@ukr.net
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку : vsapun@ukr.net
Гр. № 24 Викладач Сапун В.О.
Предмет УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Дані завдання на час з 27.04.2020-04.05.2020
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування
підприємств громадського харчування.
Опрацювати ст. 311-312
Підготувати
доповідь на тему «Льодогенератори»
Відповісти на запитання :ст.312-313 Прошу ! надсилати відповіді на
запитання на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Адреса
підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Дані завдання на час з 05.05.2020
Гр. № 24 Предмет « Організація
виробництва та обслуговування»
Дані завдання на час з 28.04.2020-30.04.2020
Підручник: В.В. Архіпов Організація ресторанного господарства
Опрацювати ст. 268 -317
Опрацювати лекцію «Характеристика методів та форм обслуговування»
Виконати : замалювати схему: « Структура
процесу самообслуговування» та « Класифікація методів
обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства»
Підготувати реферат на тему «Форми обслуговування відвідувачів.»
Адреса підручників в електронному
вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу
надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 4/1
Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з
29.04.2020 -03.05.2020
Предмет
УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Підручник:
Н.П. Саєнко Устаткування підприємств громадського харчування.
Опрацювати ст. 126-128 *Замалювати схему будови пристрою CF-7691
Відповісти на контрольні запитання :ст. 129
Виконати : Контрольна робота тема: «Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів»
Підготувати
доповідь на тему «Сучасне теплове устаткування»
Адреса підручників
в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу
надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 4/1
Викладач Сапун В.О.
Дані завдання на час з 30.04.2020 -04.05.2020
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: Архіпов В. В.,
Русавська В.А. Організація обслуговування в закладах ресторанного
господарства
Опрацювати ст. 32-46
Відповісти
на контрольні запитання : ст. 49
Підготувати
доповідь на тему «Серветка – як
елемент оформлення столу»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 4/1 Викладач Сапун В.О.
Гр. № 4/1 Викладач Сапун В.О.
Дані завдання виконати на час 04.05.2020
Предмет
УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ
ХАРЧУВАННЯ
Підручник:
Н.П. Саєнко Устаткування підприємств громадського харчування.
Опрацювати ст. 240-242 *Замалювати схему будови Жаровня ЖОЕ- 720
Підготувати доповідь
на тему «Шашличні печі»
Адреса підручників в
електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу
надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 4/1
Викладач Сапун В.О.
Дані завдання виконати на час 04.05.2020
Предмет « Організація виробництва та обслуговування»
Підручник: С.Л.
Костючик, Н.І. Мельник «Організація підприємств та обслуговування»
Опрацювати ст. 46-60
Відповісти на контрольні запитання : ст. 60-62
Підготувати доповідь на
тему «Види матеріалу, з якого виготовляється
столовий посуд (в т.ч. фірмовий), столові прибори та білизна для підприємств
харчування»
Адреса підручників в
електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу
надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 24 Викладач Сапун В.О.
Предмет УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Дані завдання на час з 05.05.2020
Підручник: Н.П.
Саєнко Устаткування підприємств громадського харчування.
Опрацювати ст. 302-309
Підготувати доповідь на тему «Холодильний прес- стіл»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані
завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр.
№ 24 Предмет Технології
Дані завдання на час з 05.05.2020
Підручник: Технології. Підручник для 11 класу загальноосвітніх
навчальних закладів. Рівень стандарту, академічний рівень.
• Автор: В.М.Мадзігон, А.М.Тарара, В.П.Тименко, В.В.Лапінський,
О.О.Белошицький, О.М.Романчук, А.І.Романчук, Т.С.Мачача
Опрацювати ст.125-151
Опрацювати ст.125-151
Виконати завдання:відповісти на запитання ст.146-147; виконати практичне завдання
ст.147-9151;
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку : vsapun@ukr.net
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку : vsapun@ukr.net
Гр. № 4/1
Предмет УСТАТКУВАННЯ
ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Дані завдання виконати на час 05.05.2020
Опрацювати: План – конспект уроку на тему «Шашлична піч ШР-2»
Опрацювати: План – конспект уроку на тему «Шашлична піч ШР-2»
*Замалювати схему будови «Шашлична піч ШР-2»
Відповісти: контрольні запитання
з теми «Шашлична
піч ШР-2»
Підготувати доповідь на тему «Електричні грилі: їх призначення, будова,
принцип дії.»
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 4/1
Предмет « Організація
виробництва та обслуговування»
Дані завдання виконати на час 06.05.2020
Підручник: Організація обслуговування у
закладах ресторанного господарства:
За ред. П’ятницької Н. О.
Опрацювати ст. 46-68
Підготувати доповідь
на тему «Характеристика, призначення та види столового
посуду, приборів та білизни»
Адреса підручників в електронному
вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу
надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 24 Предмет « Організація
виробництва та обслуговування»
Дані завдання на час з 06.05.2020-11.05.2020
Підручник: Організація обслуговування у
закладах ресторанного господарства:
За ред. П’ятницької Н. О.
Опрацювати ст. 151-160
Виконати : відповісти на питання
для самоперевірки ст.160
Підготувати реферат на тему «Сервірування
столів»
Адреса підручників в електронному
вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою
електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 4/1
Предмет « Організація
виробництва та обслуговування»
Дані завдання виконати на час 07.05.2020
Підручник: Архіпов В. В., Русавська В.А. Організація
обслуговування в закладах ресторанного господарств
Опрацювати ст.63- 99
Відповісти на контрольні запитання : ст.
100
Підготувати
доповідь на тему «Підготовка
столового посуду, приборів, білизни до обслуговування»
Адреса підручників в електронному
вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу
надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. № 4/1
Предмет УСТАТКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧУВАННЯ
Дані завдання виконати на час 07.05.2020
Підручник: Н.П. Саєнко Устаткування підприємств громадського харчування.
Опрацювати ст. 209-212
*Замалювати схему будови пристрою ГЕ-15
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку: vsapun@ukr.net
Гр. №
22
Предмет Технології
Предмет Технології
Дані завдання на час
з 07.05.2020-08.05.2020
Підручник: Технології .В.М.Мадзігон
Опрацювати ст..102-123
Виконати завдання: ст .123-124
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Підручник: Технології .В.М.Мадзігон
Опрацювати ст..102-123
Виконати завдання: ст .123-124
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_17.html
Виконані завдання прошу !!! надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 34
Предмет «Технології »
Предмет «Технології »
Дані завдання на час 29.05.2020
Опрацювати: підручник : Технології .В.М.Мадзігон ст.79-92
Виконати: КОНТРОЛЬ РІВНЯ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ предмет Технологія,
Опрацювати: підручник : Технології .В.М.Мадзігон ст.79-92
Виконати: КОНТРОЛЬ РІВНЯ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ предмет Технологія,
тестові завдання з предмету Технології
та завдання для перевірки рівня навчальних досягнень підручник :
Технології .В.М.Мадзігон ст..101
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Виконані завдання прошу надсилати на мою електронну скриньку:vsapun@ukr.net
Гр. № 34
Предмет «Технології »
Предмет «Технології »
Дані завдання на час 02.06..2020
Опрацювати: підручник : Технології .В.М.Мадзігон ст.102-122
Виконати:
Опрацювати: підручник : Технології .В.М.Мадзігон ст.102-122
Виконати:
завдання для перевірки рівня навчальних досягнень
підручник : Технології .В.М.Мадзігон ст..123-124
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Адреса підручників в електронному вигляді ; https://sfera-poslug-gvpu.blogspot.com/p/blog-page_78.html
Так или иначе косметика для волос имеет одно из самых значимых мест в парикмахерском деле, особенно умение грамотно и технологично ее применить
ВідповістиВидалити