Шумило Г.І.Технологія приготування їжі: Навч. посібник
«Організація виробництва та обслуговування»
Н.П.Саєнко Т.Д. Волошенко "Устаткування підприємств громадського харчування"
В. В. Архіпов В. А. Русавська "Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства"
Л. В. Пешук "Технологія парфумерно-коcметичних продуктів"
Коберник О.М. "Усі уроки технології. 10 клас. Рівень стандарту"
«Організація виробництва та обслуговування»
Н.П.Саєнко Т.Д. Волошенко "Устаткування підприємств громадського харчування"
В. В. Архіпов В. А. Русавська "Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства"
Л. В. Пешук "Технологія парфумерно-коcметичних продуктів"
Коберник О.М. "Усі уроки технології. 10 клас. Рівень стандарту"
Немає коментарів:
Дописати коментар