Розробки уроків


ВІДКРИТИЙ УРОК з предмету «Устаткування підприємств харчування» на тему: «Електричні фритюрниці»

ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ  - УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МЕХАНІЧНЕ УСТАТКУВАННЯ)

Опорний план –конспект з теми «Ознайомлення з технікою ПХ. Значення ефективного та раціонального використання техніки і дотримання технічних вимог безпеки праці, підвищення її продуктивності, поліпшення якості продукції»

План-конспект уроку. «Збивальні машини . Їх будова . Принцип роботи. Правила експлуатації.»


План-конспект відкритого уроку Розділ: «Теплове обладнання». Тема: «Апарати для смажіння і випічки». Тема уроку: «Електричні плити».

План-конспект відкритого уроку Розділ: «Механічне обладнання».Тема: «Машини для обробки м’яса та риби».Тема уроку: «М’ясорубка типу МПМ».

План-конспект уроку Сервірування значною мірою залежить від події та від можливостей ресторанного закладу. Але якими б вони не були, не слід забувати, що саме від сервірування залежить не лише апетит, а й настрій.Тема уроку. Попереднє сервірування столу. Схеми сервіровки столів

Немає коментарів:

Дописати коментар