Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету «Устаткування підприємств харчування». професія «Кухар» ІV та V разряду.
Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету «Устаткування підприємств харчування» професія «Кухар» ІІІ разряду.
Збірник тематичних атестацій з предмету «Устаткування підприємств харчування професія «Кухар» ІІІ та ІV розряду.
Конкурс Найрозумніший кухар
Методичний посібник «ТЕХНОЛОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ВИКЛАДАЧА СПЕЦІАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН ЗА ПРОФЕСІЯМИ «КУХАР» ТА «КОНДИТЕР»
Навчально-методичний посібник «Застосування механічного та теплового обладнання у кондитерських цехах підприємств харчування»
Навчально-методичний посібник «Організація роботи,теплове устаткування та інвентар гарячого цеху»
Цикл уроків з теми «Машини та механізми для обробки м'яса та риби» з предмету «Устаткування підприємств харчування» професія «Кухар» ІІІ розряду.
Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету «Устаткування підприємств харчування» професія «Кухар» ІІІ разряду.
Збірник тематичних атестацій з предмету «Устаткування підприємств харчування професія «Кухар» ІІІ та ІV розряду.
Конкурс Найрозумніший кухар
Методичний посібник «ТЕХНОЛОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ВИКЛАДАЧА СПЕЦІАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН ЗА ПРОФЕСІЯМИ «КУХАР» ТА «КОНДИТЕР»
Навчально-методичний посібник «Застосування механічного та теплового обладнання у кондитерських цехах підприємств харчування»
Навчально-методичний посібник «Організація роботи,теплове устаткування та інвентар гарячого цеху»
Цикл уроків з теми «Машини та механізми для обробки м'яса та риби» з предмету «Устаткування підприємств харчування» професія «Кухар» ІІІ розряду.
Немає коментарів:
Дописати коментар