Методичні розробки

Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету «Устаткування підприємств харчування». професія «Кухар» ІV та V разряду.

Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету «Устаткування підприємств харчування» професія  «Кухар» ІІІ  разряду.

Збірник тематичних атестацій з предмету «Устаткування підприємств харчування професія «Кухар» ІІІ та ІV розряду.

Конкурс Найрозумніший кухар

Методичний посібник «ТЕХНОЛОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ВИКЛАДАЧА СПЕЦІАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН ЗА ПРОФЕСІЯМИ «КУХАР» ТА «КОНДИТЕР»

Навчально-методичний посібник «Застосування механічного та теплового обладнання у кондитерських цехах підприємств харчування»

Навчально-методичний посібник «Організація роботи,теплове устаткування та інвентар гарячого цеху»

Цикл уроків з теми «Машини та механізми для обробки м'яса та риби» з предмету «Устаткування підприємств харчування» професія «Кухар» ІІІ розряду.

Немає коментарів:

Дописати коментар